Pakwerkers


Robert van Vliet

Mijn naam is Robert van Vliet en ik ben 30 jaar.

Ik heb 8 jaar ervaring als Allround pakwerker en heb bij de pakwerkersselectie gezeten voor de WUSV 2017.

Ik ben een gedreven, eerlijke pakwerker die zijn passie met veel plezier uitoefent. Als pakwerker heb ik mijn sporen in de sport wel verdiend.

Ik heb verschillende hoofdevenementen mogen draaien waaronder 5x KCM, NKK, NIAK,  2x eerste pre, tweede pre, 2x NK Werkhonden en 2x Interland Nederland – België

Daarnaast heb ik meerdere keren PAK Limburg, Brabant en Gelderland mogen draaien evenals ABC-wedstrijden, CACIT wedstrijden, koppelwedstrijden, examens en fokgeschiktheidskeuringen.

Genoeg ervaring om ook het pakwerk op dit evenement op een goede, sportieve manier te kunnen verzorgen.

Ik wens alledeelnemers aan de KCM heel veel succes!


TOMMY VAN HIEL

Foto KCM 2015

In 2002 ben ik lid geworden van de VDH. In 2006 ben ik wedstrijd pakwerker geworden en in 2007 Allround pakwerker. Sinds 2006 tot heden heb ik als pakwerker op verschillende examens, ABC wedstrijden en  P.A.K.’s  pakwerk gedaan. Ik heb ongeveer 40x pakwerk gedaan op een fokgeschiktheidskeuring.

Als Allround Pakwerker heb ik op de volgende hoofdevenementen mogen staan:

2x het NKK, 1x het NIAK, 5x de Preselectie voor de WUSV, 9x Pakwerker op de KCM

Ik wil alle deelnemers en hondengeleiders voor het pakwerk, heel veel succes en plezier wensen op de Kampioenschapsclubmatch 2019.


Rick Huijbers

Hallo deelnemers.

Mijn naam is Rick Huijbers, 32 jaar.

Op mijn 14e begonnen met iets dat later mijn grote passie zou worden; Pakwerk

In 2004 haalde ik mijn eerste pakwerkerslicentie, en vanaf 2011 ben ik ook actief als Allroundpakwerker en heb ik al een aantal zeer mooie wedstrijden en evenementen mogen draaien, waaronder ook al een paar keer de KCM.

Pakwerk is voor mij een hobby met vele facetten. Van het opbouwen van jonge honden, het draaien van wedstrijden, tot fokgeschiktheidskeuringen, het hoort allemaal bij de ‘job’ en ik doe het dan ook al vele jaren met groot plezier.

Alle deelnemers wens ik heel veel succes en vooral plezier op de KCM 2019, hopelijk wordt het een mooi evenement.

Proteq